Eneco

In de functie van Ad Interim Projectleider verantwoordelijk voor de aanleg van grote en middelgrote stadsverwarmingsprojecten in Utrecht, Nieuwegein, Amstelveen en Amersfoort, stuurt hierbij de engineering, werkvoorbereiding en uitvoering aan. 

DNWG, Enduris, netbeheerder Zeeland

In de functie van Ad Interim Combi Coördinator gas, water, elektra, cai en huisaansluitingen verantwoordelijk voor werkvoorbereiding, uitvoering en aansluiting van huisaansluitingen van alle disciplines in heel Zeeland en Goeree Overflakkee.

Gemeente Den Haag

In de functie van Ad Interim Senior Coördinator stedelijke installaties verantwoordelijk voor stedelijke installaties, i.c. openbare verlichting en elektrische verzinkbare palen. De productie en de  inzet van werkvoorbereiders, engineers,  toezichthouders, en directievoerders en tevens aanspreekpunt voor de perceelaannemers in Den Haag.
En de (financiële) projectadministratie van lopende projecten om de zaken op orde te brengen en te houden.

CityTec

In de functie van Ad Interim Regiomanager verantwoordelijk voor de complete aansturing en begeleiding van diverse projecten op het gebied van openbare verlichting en verkeerssystemen bij diverse gemeentes in Brabant, Zeeland en Limburg én voor Provincie, Rijkswaterstaat en ProRail op het gebied van UAV-GC-projecten, RAW-bestek systematiek en Systems engineering.

Tevens betrokken als coach, begeleider om uitvoerders en werkvoorbereiders op het juiste niveau en ontwikkeling te krijgen in de organisatie.

Visser & Smit Hanab

In de functie van Ad Interim Projectleider verantwoordelijk voor de aansturing van diverse grote projecten op het gebied van Stadsverwarming in Rotterdam, Den Haag en Delft, van voorbereiding, uitvoering tot oplevering. Aansturing van werkvoorbereiders, monteurs en uitvoerders voor de opdrachtgevers Eneco en Nuon, en heb de transitie intern begeleid van distributie warmte in Benthuizen naar centraal in Papendrecht.

Gemeente Purmerend, SVP

In de functie van Ad Interim Directievoerder/Projectleider  Warmte verantwoordelijk voor de contractbesprekingen met de diverse werken die worden uitgegeven op het gebied van Stadsverwarming aan de aannemers die voor de gemeente werken, verantwoordelijk voor bedrijfsbureau en toezichthouders van de gemeente Purmerend. Ik heb diverse beleidszaken geschreven op het gebied van aanbestedingen, veiligheid en rollen in de gemeente Purmerend op het gebied van stadsverwarming.

Ziut (SPIE)

In de functie van Ad Interim Contractmanager verantwoordelijk voor de complete aansturing en begeleiding van diverse projecten op het gebied van openbare verlichting en verkeerssystemen bij diverse gemeentes in Zuid-Holland, Brabant, Limburg en voor Provincie, Rijkswaterstaat en ProRail op het gebied van UAV-GC-projecten, RAW-bestek systematiek en Systems engineering. Samen met Boskalis voor de Provincie Zeeland onderstaand project gedaan, zie stuk uit GWW, Platform over civiele techniek & infrastructuur.

Opdrachtgevers